Kierkegaard Holman Business Consulting

Om oss

Om oss

Kierkegaard Holman Business Consulting AB grundades 2014 av Anna Kierkegaard Holman. Anna är revisor i botten, men har även jobbat inom bank. De senaste 7 åren har hon arbetat som CFO för en koncern under olika ägare såsom dansk private equity och norskt statligt bolag. Som revisor på BDO och PWC arbetade hon med allt i från de små familjebolagen till att granska implemeteringen av amerikanska regler för internkontroll (SOX) på en internationell storkoncern. På Nordea arbetade Anna på företagsavdelningen och där främst med krediter. Kunderna var i varierande storlek och bransch. Hon träffade mer eller mindre dagligen olika företagare och diskuterade deras affärsplaner, budgetar och prognoser.

Under åren som CFO jobbade Anna alltid nära verksamheten och var mycket delaktig i framtagande av bokslut, rapportering, budgetar och prognoser.

Våra specialområden ligger inom de högre segmentet av redovisningstjänster såsom bokslut/årsredovisning, månadsrapportering, koncernredovisning/kassaflöde samt analyser.

Nätverket

Vi jobbar tillsammans med ett stort antal samarbetspartners inom allt från redovisningskonsulter och revisorer till affärsjurister, försäkringsbolag och banker.

Koncernen

I koncernen ingår egenanställningsbolagen:

- Fakturabolaget Sverige AB, www.fakturabolaget.se, ett helt webbaserat egenanställningsbolag

- Fakturabolaget Dalarna AB, www.fakturabolaget/dalarna, ett egenanställningsbolag som erbjuder kundspecifika egenanställningslösningar inom Dalarna

Kierkegaard Holman Business Consulting AB

org nr 556913-2730

Copyright 2014 Kierkegaard Holman
Business Consulting AB

Kontakt

anna@kierkegaardholman.se

070-560 28 73